02 април 2009

Младежки конкурс за снимка на тема "Да сътворим заедно..."


Представителството на Европейската комисия в България организира младежки конкурс за снимка на тема "Да сътворим заедно...", посветен на Европейската година на творчеството и иновациите 2009. Конкурсът е открит за участие на европейски граждани на възраст между 12 и 19 години.
Снимката трябва да носи в себе си послание, свързано с Европейската година на творчеството и иновациите 2009. Инициативата цели да подтикне младите хора към реализиране на творчески инициативи и открития в различни области. Сюжетите могат да бъдат разнообразни – хора, които творят заедно, самите продукти на творчеството и иновациите, и не на последно място фотографии, които сами по себе си са резултат от успешна съвместна творческа и иновативна работа.
Ще бъдат присъдени :
- Първа награда:огледално-рефлексен дигитален фотоапарат;
- Втора и трета награди:дигитални фотоапарати.
Материалите за участие в конкурса ще бъдат приемани на адрес:София 1000, ул. “Московска” № 9, Информационен център на Европейския съюз, за конкурса “Да сътворим заедно ... ”. Краен срок за изпращане на материали – най-късно до 14:30 часа на 8 май 2009 година (важи датата на пощенското клеймо).