08 юли 2009

Конкурс за мултимедиен продукт на тема „МЕЧТАЯ ЗА ЕВРОПА”


ЗАЩО СЕ ОРГАНИЗИРА КОНКУРСЪТ?
Конкурсът „Мечтая за Европа” е част от кампанията на Европа Директно Смолян за популяризиране на Европейската година за творчество и иновации. Чрез конкурса се надяваме да провокираме и творческото и иновативно мислене на младежите.
Очакваме чрез съвременни електронни и мултимедийни средства проектите да изразяват Вашите виждания за това как технологиите и иновациите трябва да променят Европа.
Избраната на първо място творба ще бъде популяризирана чрез интернет сайта на центъра Европа директно Смолян и ще бъде излъчена по време на традиционния July Jazz Fest Smolyan 2009.
КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?
Всички български граждани, включително деца и младежи, с творческо мислене и иновативни идеи.
Допускат се творби от следните видове: клип, анимация, презентация. Максимална продължителност: 7 минути
Творбите следва да се изпратят на електронен носител или по електронна поща, като в отделен файл са записани данните на автора и декларация за предоставяне на права за излъчване, разпространение и използване в кампании.
СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ТВОРБИТЕ
Мултимедийните продукти следва да се представят в електронен вид в подходящ електронен формат, най-късно до 20.07.2009 г., в офиса на Европейския информационен център Европа Директно в Смолян, на адрес бул. България 3 А или на e-mail: europedirect_smolyan@mail.bg
За допълнителна информация – тел. 0301/81433, e-mail: europedirect_smolyan@mail.bg
КАКВИ ЩЕ СА НАГРАДИТЕ?
1во място – авторът на определената за най-добра творба ще получи за награда пътуване до европейска държава, както и популяризиране на продукта.
2ро и 3то място – подгласниците ще получат пакет материални награди.
Източник: ЕИЦ "Европа Директно" Смолян
За повече информация тук.